Mosolygós hétfő #2

 

A Mosolygós hétfő célja, hogy az olvasóim egy kis inspirációt nyerjenek, és jó kedvvel induljon a hét. Remélem néhány embernél sikerrel járok - én személy szerint nagyon szeretem az ilyeneket olvasgatni. :)

An old Cherokee chief was teaching his grandson about life... 
 "A fight is going on inside me," he said to the boy. "It is a terrible fight and it is between two wolves.
"One is evil - he is anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, superiority, self-doubt, and ego. 
 "The other is good - he is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion, and faith.
"This same fight is going on inside you - and inside every other person, too." 
 The grandson thought about it for a minute and then asked his grandfather,
 "Which wolf will win?" 
The old chief simply replied, "The one you feed." 
 (Author Unknown)
[Nagyon tetszik ez a kis szösszenet a jóról és a rosszról. Viszont egyre jobban hiszem, hogy nem farkasok. A Goodba kell egyel kevesebb o!

 

 
Valami újra vállalkozni mindig kockázatos feladat. Számolni kell az értetlenséggel, az ismeretlennel szembeni idegenkedéssel, a megszokotthoz ragaszkodók közönyével... Voltak olyanok, akik merték vállalni ezt a kockázatot, mert hittek abban, hogy az új, amelyre vállalkoznak, hasznos és jó, előbbre viszi az ügyet.
(Illyés Gyuláné Kozmutza Flóra)

 Szép hetet! :)

Már az előző bejegyzésnél is elgondolkodtam, hogy talán magyarul kellene írnom/megosztanom ezeket a gondolatokat, azonban  nekem tetszenek így. Te mit gondolsz? Zavar, hogy angolul van?
Szívesen olvasnék visszajelzést ezzel kapcsolatban! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner