Youtube - akiket kedvelek

Már több bejegyzést is hoztam Youtube témában, mutattam be aktuális kedvencet, és kevésbé ismert, szimpatikus vloggereket is, de "állandó" kedvenceket még nem. Pedig ilyenek is vannak, ugyanis az évek során nagyon sok embert megismertem/követtem, néhányan pedig kedvencemmé váltak.
Úgy gondolom, egy ilyen bejegyzésnek is helye van a blogomon. :)
Külföldi youtubereket is követek természetesen, de ez a bejegyzés a magyarokról szól. Sok mindenkit kedvelek és nézek, de a lent felsoroltak azok, akik számomra valamiben kiemelkednek, illetve inspirálóak. Egyébként általánosságban azok a videók tetszenek, amik humort (is) tartalmaznak, ha intelligenciával párosul.
Soulshine by Andi - Őt már megemlítettem az előző blogomon. Nos, igen.. ha egy embert kéne választanom, Andit mondanám kedvencnek. Véletlenül találtam rá, de az első videó óta (amit láttam tőle) kedvelem.
Mindig pörög, szeret élni és ezt a boldogságot/vidámságot próbálja átadni a nézőinek is. Egyes témákban tanácsokat ad, esetleg motivál minket. Mindemellett pedig vegán (- mindenki döntse el magának, hogy ez most jó vagy rossz....).
Viszkok Fruzsi - Aki bekukkantott már a Youtube világába, főleg beauty témában, az Fruzsi nevét biztosan ismeri. Aranyos, mosolygós, természetes lány, én a stílusát és a személyiségét is kedvelem, emellett pedig már többször láthattuk a lázabb, hülyéskedős énjét is. :)
Chloe From The Woods - Dórit nem rég kezdtem követni, de egyre szimpatikusabb. Bár őszintén szólva, inkább azok a videók tetszenek, amiben nem egyedül van. Pár napja gondoltam, hogy Tominak is lehetne csatornája, tegnap pedig szembe is jött velem az első videója. :D
Lina és Panni - Már akkor ismertem a lányokat, amikor még nagyon elején volt ez a videózás dolog. Nem mondom, hogy azóta  a kedvenceim, de az utóbbi időben újra nézni kezdtem őket. Több témában készítenek videókat,  nekem az egyik kedvencem a társasjáték videók.
Oh My Brush - Hollandiában élő lány, többféle videót is készít, én a hollandos videói által kedveltem meg, ugyanis a kultúra és a nyelv is érdekel. Ezenkívül a Mit ettem ma? vlogokat kedvelem tőle elsősorban.  
I Have No Idea Hungary - Ábel általában heti vlogokat, kihívásokat készít. Tetszik, ahogy megjeleníti/bemutatja a dolgokat. Viszonylag sok fiút követtem már, de valahogy elvesztettem az érdeklődésem mindig - van, aki gyerekes, van akivel kapcsolatban más nem tetszett. Ábel.. nos, ő Ábel :D 
Csizmadia Gabi - Gabit is már nagyon rég óta ismerem és követem. Videók beauty témában, vlogok és más érdekes videók találhatók a csatornán, egy kedves, aranyos lánytól. :)
Végh Dóri - Elsősorban vegán videók, mások "mit ettem ma?" veganizálása. Eltekintve attól, hogy sem vegán, sem vegetáriánus nem vagyok, szívesen nézem a videóit, számomra érdekes, hogy mit hogyan helyettesít. Bírom a stílusát, így más videói is érdekelnek.
Magyarósi Csaba - Nyáron nagyon nagy kedvencem volt, aztán elmúlt a varázs és ritkábban néztem. Viszont szerettem a napi vlogokat, érdekesek, tartalmasak voltak.
Most úgy tűnhet, hogy reggeltől estig videókat bámulok, de a valóságban ez nagyon nincs így. Sőt! Talán még kétszer ennyi emberke van, akit rendszeresen követek, csak nem nyerte el nálam a kedvenc címet. Ennek ellenére nem töltök sok időt youtube-on. (Vagy csak nem veszem észre)
Mindenesetre ajánlani tudom őket, ha esetleg újak után keresgélsz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner