Itt a nyár!

 
Aki rendszeresen olvas, az tudhatja, hogy ebben a bejegyzésben köszöntöm Júniust, és megjegyzem, hogy milyen gyorsan telik az idő. Nem, egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire rohan az idő. Öregszem, vagy nem tudom...
Szóval itt a június, a nyár. Még csak most volt új év :D Olyan hamar eltelt ez a félév, hogy az hihetetlen. Ez volt az egyik legkönnyebb és egyben legnehezebb félévem.

Kezdjük ott, hogy kevés vizsgám volt, ennek ellenére év közben sem kellett sokat tanulnom. Tetszettek a tantárgyak, ezért könnyen megtanultam az anyagot, nehézség nélkül. Kipipálhatom azt az év eleji célom, hogy jó tanulmányi átlagot érek el.
Azonban voltak nehézségek, volt olyan akadály, amit elsőre nem tudtam átugrani. Bízom benne, hogy másodikra sikerült (még nincs eredmény), különben nagy a baj. A tanulmányaim során egyszer sem stresszeltem ennyire, mint a napokban - rossz közérzet, étvágytalanság, extra fáradtság és fizikai fájdalmak. 
Ebben a félévben határoztam úgy, hogy maximálisan teljesítek, abból a szempontból, hogy kommunikatívabb leszek, lelkesebb a dolgok iránt, és a gyakorlaton is önmagamat adom, mert veszteni valóm nincs. Ennek ellenére csupa negatív visszajelzések érkeztek. Oké, hogy csendes vagyok, de hogy egy tanár egy egész csoport előtt megaláz, hogy nem dolgoztam semmit, pedig de, az kicsit szíven ütött. Végül is, gyakorlaton is sok negatívum ért, annak ellenére, hogy én jól nagyszerűen éreztem magam. Úgy éreztem, megérkeztem, nos, mások szerint nem. Haha.

Viszont írtam egy nyári listát, és elég jól sikerül magam ahhoz tartani. Összességében most az élet minden területén hinni kezdtem. Bízni még nem, de az is pozitív irányba billent^^

A blog kapcsán is igencsak fellelkesedtem, mert bár én szerves részének tartom az életemnek, és mindig írtam, de a bejegyzések száma és dátuma alapján nem így van.
Elnézve a bejegyzéseket, négy nagy kategóriába tudnám őket sorolni. Ezt meg is tettem és vezettem bele egy kis rendszert, mert ugye eddig ahogy esett, úgy puffant a dolog. Mostantól viszont szeretném kicsit komolyabban venni a blogolást, rendszeresség szempontjából. Eddig is komolyan vettem természetesen, csak tényleg akkor írtam, amikor volt mit és vannak címkék is, de..... tengnek lengnek a bejegyzéseim.  
Mindig is ez volt rám a jellemző, és jónak is láttam, hogy leülök írni, ha kedvem támad és arról írok, ami foglalkoztat. 
Egyébként meg sok cikket találni a bloggerekkel szemben támasztott elvárásokról, amiket én sosem olvastam el.  Számomra nem a rendszeres bejegyzések, az összeszedettség, a meghatározott téma jelenti a blogolást. Ez csak a hobbim és az is marad, ezúttal kis "Bíboros", sajátos rendszerrel. :)

2 megjegyzés:

 1. Először is gratulálok a sikeres félévedhez, és klassz nyarat! :)

  Szerintem egy hobbi blogger abszolút így gondolkodik a blogolásról, amit te is leírtál itt az utolsó bejegyzésben. Legalábbis én maximálisan egyetértek. :D
  Nekem is hobbim csupán ez a dolog, és mikor az elvárásokról írtam korábban, azért tettem, mert sosem értettem, miért kell elvárásokat támasztani a bloggerek iránt. Egy blog attól lesz egyedi, hogy az íróját tükrözi. Az író benne van a betűkben, a designban, a képekben - nem értem, miért kell azon rugózni, hogy rendszeresen posztoljon, hogy legyenek visszatérő témák, hogy legyen egyedi, saját design. Egy blogger csak írjon, ahogy neki tetszik, és ahogy írni tud.
  Várom a folytatást, a Bíboros rendszered. ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! Neked is szép nyarat! :)

   Rémlett, hogy te írtál ilyesmiről, de akkor tényleg jól emlékszem :D Nos, igen. Mi csak írunk, mert jól esik, mert szívesen osztjuk meg a gondolatainkat, és örülünk, ha valaki érdeklődését felkelti - legalább is velem ez a helyzet.
   Értem én, hogy valaki foglalkozik vele komolyan... de azon hogyan nem érződik, ha (esetleg!) muszájból ír!? Az én bejegyzésem biztosan elvesztenék a természetességüket, ha határidőre, meghatározott témában kellene írnom....

   És köszi még egyszer! :D (Jaj ezt nem kellene megjegyeznem itt, de mint a katolikus bíboros.. >< ááá)

   Törlés

 
© Design by Neat Design Corner