Magyar youtube - 5 dolog #2

Manapság egyre kedveltebbek a youtuberek, aminek én kifejezetten örülök. Évek óta rendszeres nézek néhány emberkét. Úgy gondoltam, megmutatom azokat, akiket kedvelek.
Őszintén szólva nálam ez elég változó, hogy ki az, akinek minden egyes videóját megnézem. Követem olyanokat is, akiknek 100k+ követője van, viszont kevésbé ismerteket is, akik ugyanolyan (vagy jobb) minőségű tartalmat gyártanak.
Na, lássuk azt az 5 személyt:

Őt már elég rég óta ismerem, a barátnője csatornáján "találkoztam" vele először és hát... eléggé ellenszenves volt. Aztán egy németországi vlogját kihozta a youtube ajánlottnak és megnéztem. Azóta kedvelem. Van 1-2 nap, amikor kihagyom, de akkor kb. semmihez nincs kedvem. Viszont alapjáraton minden nap 16-kor megnézem az aktuális videóját. Tetszik a személyisége és a nyitottsága. Lehet, hogy a napi vlog unalmas és van, amikor a semmiről beszél... de engem leköt és érdekel. Ez a lényeg, nem? :)

Andira nem olyan rég találtam. Nagyon szimpatikus a videókon keresztül. Pozitív, mosolygós és hiteles. Nekem őszintének tűnik az optimizmusa és az vidámsága, mellesleg aranyos, kedves lány. Nem is húzom a szót, igazából olyan témájú videókat készít, ami érdekel és a gondolkodás módunk is hasonló.

Vivi az a lány, akivel teljesen mások vagyunk. Pár videó után szimpatikussá vált, és számomra inspiráló. Nem tudok vele azonosulni, de tetszik a stílusa így is. Érdekes, hasznos videókat készít. :)

Na, ő az, akit sokáig nem kedveltem, hiába tetszettek a témái, a személyisége egyszerűen..... nem tetszett. Aztán megismertem a zenei ízlését. Az az igazság, hogy ő is hasznos tartalmakat gyárt, és egyetértek az egyes témákról alkotott véleményével. Ma már akkor is szívesen meghallgatom a véleményét, ha nem értünk egyet - és akár át is gondolom a véleményem.

Te is hallod a nevét a mese végén? :D Amióta rájöttem, hogy ő az, aki rengeteg mesében szinkronizált, azóta ahányszor meglátom a videóját, hallom, hogy mondják a nevét.  
Mint ahogy  a többiek, ők is szimpatikus személyiség. Nem mindegyik videója érdekel különösebben, de mégis tetszik. Mármint...  mástól lehet nem nézném meg, de így érdekes.

És ezt a listát folytathatnám ötször ennyi emberrel. Azért választottam őket, mert úgy gondolom, hogy ők önmagukat adják. Mellesleg nem az ilyen "tucat" videókat csinálják, hogy népszerűek legyenek, hanem, olyan videókat készítenek, amit szívesen csinálnak. Ez meglátszik.
Senkiről nem szeretnék véleményt alkotni, ugyanis, akit kedvelek, azt nézem, akit nem, az pedig nem. A lényeg, hogy volt, akit kedveltem, de úgy tűnik, nem tudja kezelni a népszerűségét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner