Vizsgaidőszak, aminek örülök

 
Lassan itt a vizsgaidőszak és úgy érzem, ez most jól van így. Pár képet hoztam -ismét-, amik kicsit "meghozzák" a hangulatom. Nagyon jó lesz, hogy erre kell koncentrálnom, ugyanis síkideg vagyok, mert ráírtam a srácra (igen, ennyi idő után), akiről már meséltem itt. Síkideg és idióta is vagyok.
Ebben a pár napban meg már kevesebb időt töltök az egyetemen, és sajnos van időm szomorkodni, meg gyártani a rémképeket.

Úgy érzem, ez a vizsgaidőszak most más lesz. Nem az idegeskedésről fog szólni, hanem akadályokként tekintek a vizsgákra, amiket sikeresen leküzdök. Ezalatt azt értem, hogy eddig pánikoltam vagy leszartam és utolsó pillanatban gyorsan felkészültem... ami ugye nagyon nem volt jó.
Ezért elhatároztam, hogy ugyanúgy fognak telni a napok, ahogy most. Megteremtem a hangulatot. Beosztom az időmet, és minden napban megkeresem a pozitív dolgokat. Például rendesen eszem (idegesség miatt ugye nehezebb...), ugyanúgy teázgatok, megnézek egy filmet, stb. :) Ezeket azért írom így, mert eddig mindig csak egy dologra fókuszáltam és az volt az "egész életem". Nem láttam mást, csak a vizsgát, a tanulást, a rosszat... Pedig sok más dolog is volt, amivel foglalkozhatom. (Nehéz ezt így elmagyaráznom, lényeg, hogy csak azt a problémát láttam meg, semmi mást).

Igyekszem optimistán állni a helyzethez. Bár sosem hisztiztem a tanulnivaló miatt, mert én vállaltam, az én döntésem volt az egyetem, hát teljesítem az elvárásokat.

 
 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner