Boldogságforrás ♥

 
Egyre több apróságot találok az életemben, amik feldobják a napjaim. Most ismét képes bejegyzéssel jöttem, ugyanis nem tetszik az utolsó bejegyzésem - elég szomorkás lett és inkább jellemezte az adott pillanatot, mintsem a jelenlegi helyzetem.
Szóóóval... gyertyák. Sosem voltak gyertyáim, idén fedeztem fel nővéremnél őket, és úgy döntöttem, vásárolok egyet. Aztán eszembe jutott, hogy kaptam tavaly egy illatgyertyát, anyukámnak is volt egy. Minden nap égettem őket, csodás hangulatuk volt ~ Pár nap után csak úgy tudtam a tanulásra koncentrálni, ha égnek :D Aztán most kicsit szomorú vagyok a ténytől, hogy elfogynak... (eddig is tisztában voltam vele, de na.. látni ahogy eltűnik..). És persze beszereztem újakat, és még tervben van jó pár.

Nos, lehet ez furcsa, vagy ilyesmi, de én nagyon értékelem őket... karácsonykor is égtek, már sötétedett, de a redőnyt nem húztuk le... elég hangulatos volt így készülődni, fát díszíteni. :)
A következő napjaim is hasonlóan fognak kinézni - kezdődhet a tanulás...

 
 
(Óóó, egy ilyet be kell szereznem *-*)
 

Ez az utolsó inkább őszies, de ennek is tetszik a hangulata, és ahogy ég a gyertya. Számomra kicsit valóságos, mintha ott állnék az ablak előtt.
Hm, nem tudom, más is tud-e lelkes lenni ilyen apróságok miatt.. mindenesetre én az vagyok, még ha ciki is. Sőt, ha hosszú távon megmarad ez, megpróbálkozom a készítésükkel is - legtöbb azért elég drága...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner