Első bíbor levél


Bíbornak hívnak az internetes világban. Ez pedig a virtuális naplóm, a bíborlevelek
Az a fajta ember vagyok, aki folyamatosan igényli a változást, az új dolgokat az életébe, de mégis számos dolog állandó, ami biztonságot nyújt.
Alapvetően jó dolognak tartom a változást, ebből következik, hogy nem félek tőle. Mindig reménykedem - vagyis arra számítok -, hogy valami jobb lesz. Ha nem is jobb, más. Abból pedig ki lehet és ki is kell hozni a legjobbat. Persze, jó ragaszkodni egyes dolgokhoz, viszont ami nem szolgál többé, azt jobb elengedni. Hiszen az többet árthat. 

Nem mindig szemléltem így a világot. Éreztem, hogy kell valami, ami kizökkent a mindennapi monotonitásból, de sosem találtam meg, sosem tettem erőfeszítést, hogy változzon valami. Akár írhatnám azt is, hogy nem tudtam, miben várok változást, mitől lehetne jobb az életem. Aztán rájöttem, bármi lehet az. Bármi, csak váltson ki belőlem valami érzést, legyen más tőle a kedvem, a szemléletem, a hozzáállásom vagy akármi, csak új inger legyen. Az ingerszegény környezet elég rossz dolog. 

Őszintén szólva, nagyon sokat tudok filozofálgatni, gondolkodni mindenfélén és ha forogni kezdenek a kerekek, akkor gondolat gondolatot követ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

 
© Design by Neat Design Corner